επικοινωνία

E. soxtgr@gmail.com
Τ. +30 6986573367
Το blog λειτουργεί συμπληρωματικά για την ιστοσελίδα του συλλόγου www.soxt.gr

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Αποκατάσταση ηλεκτροδότησης με τη συνδρομή μελών του ΣΟΧΤ

Η σφοδρή χιονόπτωση που πλήττει τις τελευταίες μέρες ιδιαίτερα τον ορεινό όγκο των Τρικάλων προκάλεσε αρκετά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση των χωριών. 
Συγκεκριμένα το ύψος του χιονιού ξεπέρασε τα 2 μέτρα και υπήρξαν αρκετά προβλήματα από πτώσεις δέντρων. Τα συνεργεία της ΔΕΗ επιχειρούσαν στην περιοχή με ερπυστριοφόρο όχημα ωστόσο ήταν αδύνατο να προσεγγίσουν τη γραμμή στον αυχένα του Τζατζιά προς τα Λιβάδια Περτουλίου καθώς η περιοχή είναι ιδιαίτερα δύσβατη και το ύψος του χιονιού καθιστούσε αδύνατη την προσέγγιση του σημεία με συμβατικά μέσα.

Μέλη της ομάδας ορειβατικού σκι του συλλόγου που βρισκόταν στην περιοχή προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τα συνεργεία της ΔΕΗ στον εντοπισμό της βλάβης. Η επιχείρηση ξεκίνησε το Σάββατο και τα μέλη της ομάδας έλεγξαν όλο το μήκος της γραμμής από τον αυχένα του Τζατζιά μέχρι τη θέση μαχαίρια στα Λιβάδια Περτουλίου για πτώσεις δέντρων. Τελικών η γραμμή δεν είχε πρόβλημα από πτώσεις δέντρων και έτσι την Κυριακή τα μέλη του ΣΟΧΤ άνοιξαν ξανά τη διαδρομή με ορειβατικά σκι και συνόδεψαν τον τεχνικό την ΔΕΗ για να πραγματοποιήσει τεχνικό έλεγχο και τελικά εντοπίστηκε το πρόβλημα. 

Στη συνέχεια τα μέλη του συλλόγου μετέφεραν στο σημεία της βλάβης τον απαραίτητο εξοπλισμό για την αποκατάσταση της ζημιάς.
Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν καθώς για άλλη μια φορά ο σύλλογός μας απέδειξε ότι προσφέρει πλούσιο κοινωνικό έργο ιδιαίτερα σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών στον ορεινό όγκο.       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου