επικοινωνία

E. soxtgr@gmail.com
Τ. +30 6986573367
Το blog λειτουργεί συμπληρωματικά για την ιστοσελίδα του συλλόγου www.soxt.gr

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Την Κυριακή 27/5 η μεγάλη μας γιορτή και εκλογές.

Μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Ήταν μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδος ιδίως για τα παιδικά τμήματα σκι και αναρρίχησης.

Οι δύο βασικοί πυλώνες του συλλόγου που είναι το σκι και η αναρρίχηση πλαισιώθηκαν από δεκάδες παιδιά και αυτό μας γεμίζει ικανοποίηση αλλά και δύναμη να συνεχίσουμε. 

Παράλληλα συνεχίζεται η συστηματική προσπάθεια να έχουμε μια καλύτερη οργάνωση στο πεζοπορικό τμήμα αλλά και να αναπτυχθούν τα άλλα τμήματα του συλλόγου όπως το κανό- καγιακ. 

Την ερχόμενη Κυριακή 27/5 στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Μύλο Ματσόπουλου θα κάνουμε όπως το συνηθίζουμε τα τελευταία χρόνια τη γιορτή μας για το κλείσιμο της χρονιάς. Η γιορτή θα είναι μια αφορμή να βρεθούμε, να διασκεδάσουμε και βέβαια να συζητήσουμε τρόπους να βελτιώσουμε τη λειτουργία του συλλόγου το επόμενο διάστημα. 

Ο τρόπος είναι γνωστός αλλά για τους πιο καινούργιους να τα πούμε ξανά περιληπτικά. Οι ψησταριές μας θα στηθούν από νωρίς και βασική  οργάνωση όπως τραπέζια, καρέκλες, πιάτα, πιρούνια κλπ είναι έτοιμα από την οργανωτική ομάδα. Από κει και πέρα ο καθένας φέρνει ότι θέλει από φαγητό και ποτό για να τα μοιραστεί με τους άλλους. Όλα τα φαγητά θα στηθούν στο μεγάλο μας μπουφέ κλπ κλπ. Ώρα έναρξης της γιορτής έχει οριστεί στις 12:30. 

Πέρα όμως από τη γιορτή αυτή την Κυριακή έχουμε να βγάλουμε σε πέρας τη διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ. Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί με γενική συνέλευση και στη συνέχεια θα στηθούν οι κάλπες μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι. Καλούνται λοιπόν όλα τα μέλη του συλλόγου να λάβουν μέρος τη διαδικασία για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε πιο αποτελεσματικά το επόμενο διάστημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου