επικοινωνία

E. soxtgr@gmail.com
Τ. +30 6986573367
Το blog λειτουργεί συμπληρωματικά για την ιστοσελίδα του συλλόγου www.soxt.gr

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Δωρεάν εκμάθηση κανόε- καγιάκ στο Ληθαίο ποταμό από το ΣΟΧΤ με την ευγενική χορηγία της «ΟΠΑΠ Α.Ε.».


Ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Ν. Τρικάλων ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη λειτουργία τμήματος κανόε-καγιάκ στο Ληθαίο ποταμό στο κέντρο της πόλης. Το τμήμα στηρίζει μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η «ΟΠΑΠ Α.Ε.» και μέσω αυτού, νέοι της πόλης μας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση το βασικό κύκλο εκμάθησης.


Το τμήμα θα λειτουργήσει καθημερινά από 3 έως 14 Σεπτέμβρη και ώρες 9-12 πμ και 5- 8 μμ στη βάση κάνοε-καγιάκ του ΣΟΧΤ στο Ληθαίο ποταμό (έναντι κλινικής Παντελιδάκη). Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδία ηλικίας 9- 14 ετών ενώ είναι απαραίτητη η γνώση κολύμβησης.  

Το κάνοε- καγιάκ είναι ένα ιδιαίτερο άθλημα που δίνει τη δυνατότητα απόδρασης στη φύση, αλλά αποτελεί επίσης και μια πολύ καλή μορφή άσκησης εδικά για τις παιδικές ηλικίες. Το πρόγραμμα εκμάθησης πέρα από την κατάρτιση σε συγκεκριμένες τεχνικές του αθλήματος είναι εμπλουτισμένο με στοιχεία αγωγής υπαίθρου, βασισμένο στην αρχή οικοδόμησης σχέσεων σεβασμού και προστασίας της φύσης και την εξοικείωση των παιδιών με το φυσικό περιβάλλον.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στα προγράμματα θα πρέπει να δηλώσουν άμεσα ενδιαφέρον καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6973613593 (Υπ. προπονητής Όκκας Στέφανος) και στο τηλ του συλλόγου, 6986573367.
                Παράλληλα η δραστηριότητα συνεχίζεται και στα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου. Το πεζοπορικό τμήμα βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην κορυφή Φλέγγα (2157μ.) και στην πανέμορφη Βάλια Κάλντα. Επόμενος σταθμός είναι η ανάβαση στον Όλυμπο 29-30 Σεπτέμβρη που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου.  
                Όσων αφορά το τμήμα αναρρίχησης αυτό το διάστημα πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης στην πίστα του συλλόγου ή οποία θα ανοίξει τις πύλες της για τους μικρούς και μεγάλους της φίλους στα μέσα Σεπτέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου