επικοινωνία

E. soxtgr@gmail.com
Τ. +30 6986573367
Το blog λειτουργεί συμπληρωματικά για την ιστοσελίδα του συλλόγου www.soxt.gr

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Σημαντικές επιτυχίες στους αγώνες αναρρίχησης για το ΣΟΧΤ


Η συστηματική δουλειά που γίνεται στην ακαδημία αναρρίχησης του συλλόγου έφερε σημαντικά αποτελέσματα. Ο ΣΟΧΤ συμμετείχε στον αγώνα του Πανελληνίου Κυπέλου Αναρρίχησης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Απρίλη στον Αλμυρό,  με 15 νεαρούς αθλητές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Παρότι βασικός στόχος της ομάδας ήταν η απόκτηση εμπειρίας από τους συγκεκριμένους αγώνες, δεν έλειψαν και οι αγωνιστικές επιτυχίες. Από τις επιτυχίες του συλλόγου ξεχώρισαν η δεύτερη θέση που κατέκτησε η Βασιλική Λαγού στην Προαγωνιστική Β’ κατηγορία κοριτσιών, η πέμπτη θέση στην Προαγωνιστική Β’ αγόριων που κατέκτησε ο Άλκης Μάνθος καθώς και η τέταρτη θέση την κατηγορία Παμπαίδων Β’ που κατέκτησε ο Αλέξανδρος Κίτσιος.

Οι μικροί αναρριχητές του ΣΟΧΤ ήταν εντυπωσιασμένοι από τη συμμετοχή τους στους αγώνες και επέστρεψαν πολύ πιο έμπειροι καθώς παρότι η κλειστή πίστα αναρρίχησης του συλλόγου είναι ιδανική για την προπόνηση δεν έχει το απαραίτητο ύψος για να προετοιμάζονται σε αγωνιστικές συνθήκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή του ΣΟΧΤ ήταν η πολυπληθέστερη αποστολή στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Τους αθλητές του συλλόγου συνόδεψαν οι προπονητές Βασίλης Σιδέρης, Βιβή Τόγελου και Γιώργος Μαργαρίτης καθώς και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Σωτήρης Καραμάλης.   

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού είναι στις 7 και 8 Απρίλη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διοργανωθεί στον Αλμυρό. Παράλληλα οι δραστηριότητες του συλλόγου συνεχίζονται με πλούσιο πρόγραμμα το αμέσως επόμενο διάστημα.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου