επικοινωνία

E. soxtgr@gmail.com
Τ. +30 6986573367
Το blog λειτουργεί συμπληρωματικά για την ιστοσελίδα του συλλόγου www.soxt.gr

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ακύρωση του φετινού Σταϊκιου Δρόμου

Ο ΣΟΧΤ μετά από 14 συνεχόμενα χρόνια διοργάνωσης του Σταϊκιου Δρόμου αναγκάζεται να ανακοινώσει την ακύρωση της φετινής διοργάνωσης λόγω οικονομικής κυρίως αδυναμίας.
Ο αγώνας πραγματοποιούνταν στη μνήμη του αξέχαστου μέλους του συλλόγου μας Βασίλη Στάικου ο οποίος έφυγε πρόωρο από τη ζωή σε ορειβατικό ατύχημα στον Κίσσαβο.
Ο συγκεκριμένος αγώνας αγαπήθηκε από χιλιάδες δρομείς από όλη την Ελλάδα που κάθε χρόνο ταξίδευαν εκατοντάδες χιλιόμετρα προκειμένου να βρεθούν στο Περτούλι και να τρέξουν μια μοναδική στο είδος της διαδρομή.
Πάγια απόφαση του συλλόγου μας, κόντρα στις σύγχρονες τάσεις ήταν ο αγώνας να είναι ανοιχτός σε όλο τον κόσμο, χωρίς κόστος συμμετοχής. Όπως όμως όλοι γνωρίζουν κάθε διοργάνωση έχει κάποιο κόστος. Η βοήθεια των φορέων που στήριξαν τον αγώνα όλα αυτά τα χρόνια, δεν ήταν αρκετή προκειμένου να πραγματοποιηθεί και τη φετινή χρονιά.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους δρομείς που βρέθηκαν όλα αυτά να χρόνια κοντά στον αγώνα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, τα δεκάδες μέλη και φίλους του συλλόγου που βοήθησαν εθελοντικά για την διεξαγωγή του επί 14 συναπτά έτη καθώς και όλους τους φορείς που συνεισέφεραν υλικά αλλά και με κάθε άλλο τρόπο όλα αυτά τα χρόνια.
Υποσχόμαστε να προσπαθήσουμε να ξαναδιοργανωθεί ο αγώνας με τους καλύτερους δυνατούς όρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου