επικοινωνία

E. soxtgr@gmail.com
Τ. +30 6986573367
Το blog λειτουργεί συμπληρωματικά για την ιστοσελίδα του συλλόγου www.soxt.gr

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Από μικροί... ψηλά!


Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό κλείνει ο χειμερινός κύκλος μαθημάτων αναρρίχησης για τα παιδικά τμήματα του ΣΟΧΤ. Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα παραγωγική αφού η προσέλευση του κόσμου ήταν πραγματικά μεγάλη και δεκάδες παιδιά συμμετείχαν στην ακαδημία.

Το Σάββατο 7/4 τέσσερις αθλήτριες του συλλόγου συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης που πραγματοποιήθηκε στον Αλμυρό και συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις. Καλύτερη επίδοση ήταν η πέμπτη θέση που κατέλαβε η Μαρία Τσαβέα στην κατηγορία Προαγωνιστική Α’, ενώ στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκαν και οι Μαρία Ζηντζόβα, Αρετή Τυρνενοπούλου και Ελένη Ιακωβάκη που έδειξαν ότι έχουν τις δυνατότητες να φέρουν σημαντικά αποτελέσματα.


Ο ΣΟΧΤ δείχνει ιδιαίτερη δυναμική τη φετινή χρονιά στην αγωνιστική αναρρίχηση. Χαρακτηριστικό είναι ότι στους προηγούμενους αγώνες όπου συμμετείχαν και τα μικρότερα σε ηλικία παιδία, η αποστολή του ΣΟΧΤ ήταν η πιο μαζική με 15 αθλητές. Οι φετινές εμφανίσεις άφησαν τις καλύτερες υποσχέσεις για το μέλλον.  

Την Κυριακή 8/4 πραγματοποιήθηκε εξόρμηση με όλα τα παιδιά της ακαδημίας στους βράχους των Μετεώρων όπου οι μικροί αθλητές μυήθηκαν στα μυστικά της αναρρίχησης σε φυσικό πεδίο. Παρά το αρχικό δέος που προκάλεσαν οι βράχοι λόγω του φυσικού τους όγκου, οι μικροί μας φίλοι έδειξαν πως έχουν ταλέντο και έφτασαν ως την κορυφή.

Παράλληλα στα μονοπάτια των Μετεώρων βρέθηκε και το πεζοπορικό τμήμα του συλλόγου που πραγματοποίησε μια όμορφη διαδρομή. Οι δράσεις του συλλόγου συνεχίζονται με πλούσιο πρόγραμμα εξορμήσεων το επόμενο διάστημα ενώ μετά το Πάσχα θα ανακοινωθούν και οι καλοκαιρινές δράσεις για παιδιά που θα περιλαμβάνουν κανό-καγιάκ, αναρρίχηση κ.α. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου